Sofía Suescun es distreu un moment i la fotografien totalment despullada

La guanyadora de 'Supervivientes' es trobava de vacances a Míkonos amb Alejandro Albalá, gaudint de la seva reconciliació

Sofía Suescun durant una entrevista a 'Sábado Deluxe'
Sofía Suescun durant una entrevista a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

Sofía Suescun i Alejandro Albalá estan gaudint d'uns dies de descans a les platges de l'illa grega de Míkonos. Sofía ha publicat a les seves xarxes socials, durant aquests dies, diverses fotografies seves en vestit de bany, que han cridat molt l'atenció dels seus seguidors, però han sigut els paparazzis els que han obtingut la imatge més comprometedora

A la portada de la revista 'Cuore' es pot veure una fotografia a la platja en topless de la guanyadora de 'Supervivientes' i 'Gran Hermano 16'. Segons la mateixa revista i el portal 'Informalia', a Sofia, en un moment de distracció, se li haurien pogut veure també les seves parts íntimes.   

La portada de la revista 'Cuore' amb Sofía Suescun en 'topless'
La portada de la revista 'Cuore' amb Sofía Suescun en 'topless' | Cuore

 

Una distracció ha fet que se li vegin les parts íntimes

La imatge de portada és de Sofía amb un gran somriure mentre es remulla, sense la part de dalt del seu biquini, a les tranquil·les aigües de Míkonos. A les pàgines interiors és on es veu com a Suescun se li descol·loquen les seves calcetes i ensenya part dels seus genitals.   

La filla de Maite Galdeano no deu estar molt contenta amb les fotografies publicades a la coneguda revista del cor. Tot i això, està vivint un moment molt especial en el seu viatge a Míkonos, doncs l'amor ha tornat a la seva vida i s'ha reconciliat amb Alejandro Albalá.  

 

En cualquier parte del mundo, en cualquier momento necesito de tus besos

Una publicación compartida de SOFIA (@sofia_suescun) el

Viatge de reconciliació a Míkonos

Les publicacions que han fet aquests dies a les xarxes socials semblen confirmar la bona notícia. Tots dos han pujat al seu Instagram una mateixa fotografia amb dos missatges que demostren el seu gran amor. «A qualsevol part del món, en qualsevol moment necessito els teus petons» ha escrit Sofia i Alejandro l'ha respost: «L'espai que ocupes a la meva ànima». 

Sofía i Alejandro: un amor als platós de Telecinco

La parella passa uns dies romàntics a les meravelloses platges de les illes gregues, semblants a les que van poder gaudir en el seu pas per 'Supervivientes'. D'ençà que va acabar el concurs de Telecinco la seva relació ha estat plena de mal entesos, suposades infidelitats i polèmiques als platós que van acabar amb la seva ruptura en directe.       

Sembla, però, que el seu viatge a Grècia ha servit per calmar les coses entre tots dos, començar de zero i donar-se una nova oportunitat, allunyats de la pressió mediàtica que tenen a Espanya. 


Comentaris

envia el comentari