▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

Foto: Sofía Suescun revoluciona les xarxes amb un nou topless

La darrera foto de la filla de Maite Galdeano està arrasant amb els ‘m’agrada’

Sofía Suescun sempre arrasa a les xarxes cada cop que comparteix una fotografia d’ella. Aquest cop, la guanyadora de ‘Gran Hermano’ i ‘Supervivientes’, que ara és el centre de tots els focus per la seva relació amb Kiko Jiménez, ha penjat a Instagram una imatge explosiva que acumula milers de ‘m’agrada’ en qüestió de poques hores.

Nova foto explosiva de Sofía Suescun

Sempre és el centre de totes les mirades i és capaç de revolucionar completament les xarxes socials. Aquesta no ha estat l'excepció, ja que Sofía Suescun ha publicat una fotografia on surt estirada a terra, vestint únicament uns pantalons blancs i tapant-se el pit només amb una taca blanca per evitar la censura d’Instagram.

La jove és una autèntica estrella a les xarxes socials i és habitual que comparteixi fotos seves molt suggeridores, tot i que de vegades també patina i publica piulades polèmiques, com la que va escriure atacant directament la filla de Belén Esteban. A més a més, Sofía Suescun pateix moltes anades i vingudes amb Kiko Jiménez perquè aquest s’ha mostrat massa proper a Estela Grande dins la casa de Guadalix de la Sierra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida por SOFIA (@sofia_suescun) el

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari