Sofía Suescun assegura que Hugo li va demanar que el masturbés a ‘Supervivientes’

La seva companya Melissa va explicar que havia vist «tocaments» entre Sofía i Hugo

Hugo y Sofía tuvieron una fuerte discusión en la isla
Hugo i Sofía a 'Supervivientes' | Telecinco

Sofía Suescun i Hugo Paz són els nous protagonistes de les nits de Telecinco. El presumpte encontre sexual que havien tingut els exconcursants d''Hombres y mujeres y viceversa' s'ha instal·lat definitivament a l'ordre del dia després que el passat dijous, 10 de maig, Sofía Suescun fes una confessió d'allò més sonada sobre aquella nit.  

Després que Melissa confessés que havia vist escenes de «tocaments» entre Sofía i Hugo, la canària va explicar: «Gràcies Melissa, almenys veus les coses com jo les veig. L'Hugo, aquell dia, em va demanar que fes una palla».

 

La negativa d'Hugo i la taxativa resposta de Sofía Suescun 

Hugo, negant la màxima en tot moment, no va tenir altra opció que al·legar: «És molt fàcil deixar-me a mi com el dolent de la pel·lícula. Això que està passant no és just».

«Vinga home, si no paraves de dir-me que si no me'n recordava de quan anàvem junts al llit», va exclamar Sofía, molt alterada, demostrant que la seva relació amb Hugo no passa pel seu millor moment.

Hugo Paz, a l'ull de l'huracà


Sofía Suescun no va tenir pietat del seu company en explicar que aquest li havia demanat tenir un 'afer sexual' amb ella. Enmig d'un ambient d'allò més tibant, Sofía va negar que hagués fet alguna cosa amb Hugo amb un taxatiu «no». 

Tot i això, Jorge Javier Vázquez, va posar el dit a la nafra de la parella i va interpel·lar Melissa, que assegura que va veure què va passar, per preguntar-li la veritat del succés. Així mateix, Melissa va insistir dient que ella havia vist la mà de Sofía Suescun als pantalons d'Hugo.

No solament això. I és que Melissa explica que va veure els dos fent-se un petó. Quelcom que, de fet, va ratificar una Raquel Mosquera, que va assegurar que ella també ho havia vist.

Finalment, Sofía va demostrar el mal moment que travessa amb Hugo en nominar-lo perquè «marxi d'una vegada»


Comentaris

envia el comentari