ÚLTIMA HORA

Trets i càrregues dels Mossos a Barcelona

ARA MATEIX

Cremen cotxes al centre de Barcelona

Sofia Suescun torna a despullar-se a Instagram i relata la seva trobada sexual amb Suso

Sofia confessa: «Va ser millor aquest 'polvo' que el de Gran Hermano»
Sofia Suescun i Suso mantenen una nova trobada sexual | Ecoteuve

 

Sofia Suescun i Suso estan 'on fire'. Van ser parella a 'Gran Hermano 16' tot i que van passar per una intensa crisi quan van sortir del programa. Ara sembla que tot està al seu lloc -encara que no mantinguin una relació- i gaudeixen de sexe esporàdic de tant en tant. Tots dos han compartit una sessió de fotos per a la revista 'Primera Línea' que s'ha incendiat mitja Espanya, però segons informa 'Ecoteuve' no ha estat l'únic que van compartir. «Vam estar com dues hores parlant de tot, recordant i com ningú ens estava veient i la situació ens va posar una mica 'on fire'. Sí que recordava de les seves dimensions una mica esbojarrades, però no recordava el seu tacte», comenta Sofia, qui no s'atura i confessa: «Va ser millor aquest 'polvo' que el de Gran Hermano».

Per la seva banda, Suso tampoc té pèls a la llengua quan parla de la seva trobada sexual amb Sofia, just un dia abans de la sessió de fotos: «Em pensava que no em posaria al llit amb Sofia, però quan la vaig veure en tanga vaig pensar: 'Déu, quin cul'». L'exconcursant de la setzena edició de 'Gran Hermano' recorda que Sofia «em va fer 200 palles d'aquestes lentes abans de follar a GH. Sempre que Sofia i jo estàvem tapats amb la manta, ella tenia la seva mà en la meva polla». En aquesta ocasió, però, tot ha estat molt més salvatge: «em va demanar que li fes l'amor. Volia afecte, mims i petons mentre s'ho feia. Volia follar, posar-la a quatre potes. Aquesta és la diferència, així que no li vaig poder donar el que em va demanar», assegura.

 

Sofia Suescun mai en té prou i ha decidit tornar a incendiar les xarxes a primera hora del matí amb un altre nu a Instagram. Aquesta vegada ha regalat als seus seguidors un posat a la dutxa, com es pot veure a la imatge, encara que la guanyadora de 'Gran Hermano' ha esborrat la publicació poc després. No obstant això, sí que ha publicat posats d'allò més suggerents, encara que això és una cosa molt habitual a les seves xarxes.

Comentaris