IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Soraya es despulla a Instagram per demostrar que no està anorèxica

La cantant es va mostrar indignada amb els comentaris i especulacions que s'han fet

La cantant Soraya Arnelas centrava aquest cap de setmana la polèmica després d'haver penjat una imatge a Instagram. A la foto es veia l'artista prenent el sol a la terrassa de casa seva amb el seu gos Bowie, però diversos seguidors a la xarxa la van advertir que, al seu criteri, creien que estava massa prima. Aquesta és la imatge, que ahir mateix us mostràvem:

Després dels comentaris rebuts i de les especulacions que s'han fet, la cantant ha sortit al pas enfadada per demostrar que «no està anorèxica». Per fer-ho, va penjar una imatge on deia que «No volia penjar una foto així», però que no li havien deixat cap altra opció. Tot i això, la va esborrar poc després de publicar-la. Malgrat això, al text hi deia:

«He hagut de llegir coses bastant fortes i no és qüestió d'espantar als meus pares, que viuen lluny de mi i de vegades han de llegir coses i veure notícies que no són certes, ja sabeu com són les mares i els pares. No em sembla lògic que la premsa tontegi amb un tema tan seriós com és l'anorèxia, que no és el meu cas absolutament, com podeu veure en la següent foto. Em sembla un tema molt delicat com per parlar d'això». 

La imatge que la cantant ha penjat a les xarxes socials. Foto: Soraya Arnelas


Comentaris

envia el comentari