rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Sorprenen un home de 87 anys i un altre de 93 practicant sexe oral en un parc de Gijón

Un d'ells li haurà pagat deu euros a l'altre perquè li fes una fel·lació, segons apunten diversos testimonis
Imatge d'arxiu del parc Isabel la Católica | Cedida

 

Dos homes d'edat molt avançada, de 87 i 93 anys, van ser sorpresos dies enrere mantenint sexe oral en una zona del parc Isabel la Católica de Gijón a les tres de la tarda i a plena llum del dia. 

 

Segons van explicar diversos testimonis a la policia, un d'ells hauria pagat deu euros a l'altre perquè li fes una fel·lació. Posteriorment, l'ancià es va baixar els pantalons i el seu company li va practicar sexe oral, a tot just uns metres d'on jugaven diversos nens, ja que es tracta d'un espai molt concorregut per menors dels centres educatius pròxims, segons informa 'El Comercio'.

Veient el que estava succeint, els adults que es trobaven a la zona van trucar a la Policia Nacional i aquests van enviar-hi diverses patrulles. Els dos homes, però, eren aliens al que passava al seu voltant i quan van arribar els agents, un d'ells es va pixar a sobre de l'ensurt que es va emportar.

 

Els policies van identificar els dos ancians i van obrir una investigació per determinar si el que ha passat potser constitutiu d'un delicte, ja que la presència de menors d'edat als voltants podria implicar un delicte d'exhibicionisme.

Més casos d'exhibicionisme a Astúries

Tot i que pot semblar increïble, aquesta no és la primera vegada que passa un fet similar al parc Isabel la Católica de Gijón. No obstant això, aquest tipus d'episodis solen produir-se durant l'horari nocturn o l'interior dels banys públics ubicats a la zona pròxima a l'avinguda del Molinón.

 

De fet, fa uns anys, un home de 61 anys va ser condemnat a nou mesos de presó per un delicte d'exhibicionisme per mostrar els seus genitals a una nena en aquest mateix parc. En aquest cas, l'home va actuar durant diversos dies seguits, apropant-se a la mateixa víctima i oferint-se per mantenir relacions íntimes.

 

Un altre cas es va produir, recentment, a les parròquies de Gana i Leorio, on un exhibicionista va ensenyar els seus genitals a diverses veïnes. Es tractava d'un jove d'uns trenta anys que conduïa un taxi i que va protagonitzar nombroses escenes. De fet, va arribar un punt en què fins i tot des de les associacions de veïns van alertar de la seva presència, aconsellant als veïns que extremessin les precaucions.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris