rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El sorprenent invent que revolucionarà el sexe oral per sempre

Un odontòleg utilitza aquesta branca de la medicina per crear un nou aparell sexual

 

Poc podíem imaginar que l'odontologia, a més de cuidar la salut bucal, també pogués suposar avenços en l'aspecte sexual. Aquesta sorprenent innovació ha estat la proposta per Kuang-Yi Ku, un taiwanès que va unir aquest estudi mèdic amb el plaer eròtic, mitjançant una pròtesi bucal, amb la qual es podrà incrementar la satisfacció durant el sexe oral.

L'especialista, actualment resident a Holanda, va desenvolupar l'anomenat 'Fellatio Modification Project', o el que ve a ser el mateix, 'Projecte per a la modificació de la fel·lació', aparell que té la intenció de ser un retenidor sexual que promet portar a l'èxtasi a qui introdueixi el seu membre viril en la pròtesi.

 

Per poder gaudir d'ell, s'ha de comptar amb una impressió de silicona que s'adapti a la perfecció a la dentadura de qui vagi a realitzar la fel·lació. A partir d'aquesta, el dentista crea un retenidor termoplàstic, al que s'agreguen diferents textures per augmentar exponencialment el plaer durant la fel·lació.

 

L'invent que revolucionarà les relacions sexuals | Cedida

Més funcionalitats per a l'odontologia

En múltiples ocasions, s'han destacat les possibilitats que aporta l'odontologia per ajudar a la boca a desenvolupar les capacitats bàsiques de l'home, com són masticar o pronunciar, a més d'altres menys prioritàries, com la funcionalitat estètica d'aquesta. No obstant això, fins ara no s'havia considerat la millora de la qualitat sexual.

 

Va voler donar un nou enfocament a les oportunitats que ofereix aquesta ciència. Considera que, les facultats de la medicina estan en desenvolupaments «molt tradicionals», per això va voler ser innovador i oferir el canvi d'«aquests estereotips», incloent-hi el desenvolupament d'un aparell sexual en el camp mèdic.
 

Com funciona el 'Fellatio Modification Project'? | Cedida

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris