IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El sorprenent invent que revolucionarà el sexe oral per sempre

Un odontòleg utilitza aquesta branca de la medicina per crear un nou aparell sexual

Poc podíem imaginar que l'odontologia, a més de cuidar la salut bucal, també pogués suposar avenços en l'aspecte sexual. Aquesta sorprenent innovació ha estat la proposta per Kuang-Yi Ku, un taiwanès que va unir aquest estudi mèdic amb el plaer eròtic, mitjançant una pròtesi bucal, amb la qual es podrà incrementar la satisfacció durant el sexe oral.

L'especialista, actualment resident a Holanda, va desenvolupar l'anomenat 'Fellatio Modification Project', o el que ve a ser el mateix, 'Projecte per a la modificació de la fel·lació', aparell que té la intenció de ser un retenidor sexual que promet portar a l'èxtasi a qui introdueixi el seu membre viril en la pròtesi.

Per poder gaudir d'ell, s'ha de comptar amb una impressió de silicona que s'adapti a la perfecció a la dentadura de qui vagi a realitzar la fel·lació. A partir d'aquesta, el dentista crea un retenidor termoplàstic, al que s'agreguen diferents textures per augmentar exponencialment el plaer durant la fel·lació.

El invento que revolucionará las relaciones sexuales
L'invent que revolucionarà les relacions sexuals | Cedida

Més funcionalitats per a l'odontologia

En múltiples ocasions, s'han destacat les possibilitats que aporta l'odontologia per ajudar a la boca a desenvolupar les capacitats bàsiques de l'home, com són masticar o pronunciar, a més d'altres menys prioritàries, com la funcionalitat estètica d'aquesta. No obstant això, fins ara no s'havia considerat la millora de la qualitat sexual.

Va voler donar un nou enfocament a les oportunitats que ofereix aquesta ciència. Considera que, les facultats de la medicina estan en desenvolupaments «molt tradicionals», per això va voler ser innovador i oferir el canvi d'«aquests estereotips», incloent-hi el desenvolupament d'un aparell sexual en el camp mèdic.
 

¿Cómo funciona el 'Fellatio Modification Project'?
Com funciona el 'Fellatio Modification Project'? | Cedida

Comentaris

envia el comentari