rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

El substitut perfecte si dines fora de casa i no tens raspall de dents

Una poma pot ser l'element perfecte per ajudar-nos

Mantenir una higiene bucal estricta ajuda la nostra salut.

 

Els experts no es cansen de reiterar que la neteja acurada de les dents és un remei vital als problemes bacterials de la boca, que poden perjudicar la nostra dentadura i mandíbula. Ben segur, però, que molts de vosaltres us trobeu, almenys de tant en tant, amb el problema que feu algun àpat fora de casa i que no dueu raspall de dents a sobre. 

 

 

Ara, però, us podem avançar una solució, que va més enllà d'emportar-se el raspall i la pasta de casa. Sovint, encara que ho fem, la mandra o la feina ens superen i acabem no retant-nos-les. Però amb una poma en tindreu prou a partir d'ara. Un estudi publicat per la revista «Britsh Dental Journal» i recollit per Telecinco adverteix, recollint diverses investigacions mèdiques prèvies, que mossegar una poma després d'un àpat és beneficiós per la salut dental i que ajuda a la higiene de la boca.

 

La textura de la poma fa fricció amb les dents a cada mossegada, de manera que neteja les petites restes d'aliments que hi puguin quedar. A més, aporta vitamines, que reforcen les genives, i sucres naturals, que no poden ser aprofitats pels bacteris per generar àcids. Per arrodonir-ho, ajuda a generar saliva, que equilibra el PH de la boca.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris