rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Sucre mentolat, la «cocaïna legal» que triomfa a Alemanya

El producte es ven en petites capsetes als turistes durant el festival Oktoberfest

 

  

Cada any, milers de persones viatgen a Alemanya per gaudir de l'Oktoberfest, una de les festes més populars en la qual el seu principal protagonista és la cervesa. No obstant això, no tot és cervesa en aquest festival: en les últimes edicions, la coneguda com a «coca de la praderia» o 'Wiesner Koks' en alemany, està cobrant cada vegada més presència i és molt habitual veure els assistents esnifant sense cap tipus de pudor aquests pols blancs de «cocaïna legal».

 

Una barreja inofensiva

I és que en realitat, la substància no és altra cosa que una barreja de sucre i mentol que es ven en petites capsetes durant el festival, segons recull '20 minutos '. Tot i això, és ben cert que les imatges poden ferir algunes sensibilitats.

 

 

Furor a les xarxes

Tot i que la imatge ha escandalitzat a més d'un, la veritat és que sembla que aquesta «droga» no té cap efecte més enllà que el de descongestionar les fosses nasals gràcies al mentol. A través de les xarxes socials, els assistents al festival comparteixen instantànies en què se'ls pot veure esnifant aquesta substància: «Calma, no és droga!», escriuen alguns. Un producte però, que a llarg termini, pot danyar les parets interiors de les cavitats nasals.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris