rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Revetlla de Sant Joan molt plàcida i sense pluja, a les portes de l’onada de calor

Suso confessa que després de participar a 'Supervivientes' no tenia desig sexual

La seva exparella i actual concursant del programa, Sofía Suescun, va arribar a pensar que era gai
Imatge de Suso i Sofía Suescun posant per a la revista 'Primera Línea'. | Primera Línea

 

L'exconcursant de 'Gran Hermano 16', Suso Álvarez, qui també va participar en una de les edicions del programa estrella de Telecinco 'Supervivientes', ha confessat a 'Sábado Deluxe' que el seu pas pel programa va provocar-li alguns problemes sexuals. 

 

Aquest passat dissabte, 31 de març, 'Sábado Deluxe' va invitar a diverses parelles i exparelles dels concursants  que estan participant en aquesta edició d'aquest 2018 de 'Supervivientes' —Suso va mantenir una relació amb Sofía Suescun—, per parlar de les conseqüències sexuals del programa. Tanmateix, van invitar una psicòloga perquè informés dels motius. 

 

Així doncs, i gràcies al programa de Telecinco, Suso va poder explicar la seva experiència des de dos punts de vista: com a concursant del programa, i com a exparella d'una de les actuals concursants.

Suso, sense desig sexual durant setmanes

En aquest context, Suso va confessar que «la màquina no es recuperava» quan va tornar de l'illa. I és que segons el concursant, el seu pas pel programa li va treure el desig sexual durant setmanes com a conseqüència de les condicions extremes en què es troben. 

 

Tanmateix, va admetre que, justament, el primer que va fer quan va tornar del concurs i el van deixar sol en una habitació d'hotel va ser «tocar-se», malgrat que la «màquina no acabava de recuperar-se», ni ho va fer en les setmanes següents. 

 

Dues setmanes després de tornar a la vida norma, el desig sexual de Suso encara no havia tornat. De fet, altres companys de l'edició afirmen que els va passar el mateix.  En canvi, i segons va explicar a 'Sábado Deluxe', les noies sí que van recuperar el seu desig sexual.

 

Imatge d'arxiu de Sofía Suescun i Suso al programa de Telecinco 'Mujeres y Hombres y Viceversa'.   | Telecinco

 

Sofía Suescun va arribar a pensar que Suso era gai 

D'altra banda, la seva exparella i actual concursant, Sofia Suescun, ja va dir abans de participar al 'reality' que la seva experiència al llit amb Suso no havia estat del tot satisfactòria, ja que «al llit no feia res». De fet, Sofia va arribar a pensar que Suso podria ser gai.

 

No obstant això, i abans d'acabar el programa de Telecinco, Suso va assegurar, entre bromes, que ja torna a estar en perfectes condicions. 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris