rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Suso confessa les seves trobades sexuals amb moltes companyes de Telecinco

Afirma que no té sexe anal perquè les dones s'espanten de la grandària del seu membre
Suso al plató de Telecinco | Telecinco

 

Suso no només va parlar de la seva trobada sexual amb Sofia Suescun a la revista ‘Primera Línea’ i és que també va confessar que està molt sol·licitat en el tema de l'amor, tant que ha aprofitat els lavabos i vestuaris de Telecinco per atendre les exigències sexuals d'algunes companyes. «He tingut sexe amb més famoses de les que la gent pugui imaginar, la majoria companyes de Telecinco, periodistes. Ens creuem pel passadís o en un plató, li prenc el número i a la setmana següent estic a casa seva», confessa l'exconcursant de ‘Gran Hermano’. Suso recorda moltes de les seves trobades sexuals, encara que no té un record particularment especial de Ylenia: «no me'n recordo de com cardava amb ella, arriba un moment en que no recordo els actes sexuals».

 

Després de les declaracions del jove, que es va fer famós arran del seu pas per ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’, els camerinos de Telecinco no tornaran a ser el mateix, i és que segons declaracions que recull 'Estrella Digital', ho ha fet amb «moltes companyes al bany o als camerinos abans d'entrar al plató, encara que després m'hagin de retocar el maquillatge per la suada originada pel sexe». D'altra banda, confessa que no ha provat el sexe anal: «mai m'he follat un bon cul, s'espanten per la meva grandària i no em deixen. A la Sofia li agrada que li donin pel darrere i quan me la va veure em va dir que millor no».

 

El jove assegura que ha tingut una trobada amb cinc dones juntes i que «una era famosa i s'enrotllava amb les altres». No tot són bones experiències, i Suso recorda una en particular: «una vegada se'm van cagar damunt a la part del darrere d'un cotxe. Vaig acabar l'acte sexual però no vegis l'olor de merda que hi feia». Finalment, sobre el seu pas pel programa d'Emma García, afirma que no encaixava en el mecanisme de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ perquè ha estat l'únic tronista que ha anat a guanyar diners.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris