Tamara Gorro publica un nu integral per reivindicar la llibertat de la dona

La presentadora ha acompanyat la imatge amb un missatge clar: «Em despullo perquè vull»

Una de les coses que millor defineixen a Tamara Gorro és potser la paraula 'espontaneïtat', cosa que els seus seguidors agraeixen molt, i és que ella no els deixa de sorprendre de totes les formes possibles. L'última d'aquestes sorpreses ha estat una fotografia d'ella mateixa, al seu compte d'Instagram, en la qual se la pot veure completament despullada.

«Dona en llibertat», és el començament del missatge reivindicatiu que acompanya la imatge de la parella del futbolista Ezequiel Garay. I és que Tamara Gorro ha volgut que la seva publicació no sigui només una imatge d'un nu integral, sinó un símbol de llibertat. «Em despullo perquè vull. Em despullo perquè no faig mal a ningú. Em despullo perquè no sóc diferent. Em despullo perquè sóc lliure», ha deixat escrit la presentadora.

Més de 170.000 'likes' en menys d'un dia

El que està clar és que la publicació ha tingut un gran èxit entre els seus seguidors, potser per la imatge o potser pel missatge que ha volgut transmetre, sigui com sigui, la presentadora no ha parat de rebre elogis. De fet, tant ha agradat que en menys de 24 hores ja havia aconseguit superar els 170.000 'likes'.

«M'encanta la foto i és respectable, no fas mal a ningú, ets lliure...», «Molt bé que fas! Que tots fem el que vulguem sense fer mal a ningú i així ser feliç sent un mateix, sense la pressió de la societat» o «Exemple a seguir de mare i de dona. M'encanta com ets, segueix així, més gent com tu fa falta», són alguns dels missatges dels seus seguidors que es poden llegir a la publicació.

Cal dir, però, que la ex tronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' no només ha rebut crítiques positives. Altres persones no han vist amb bons ulls l'acció de Tamara i li han recriminat a través de les xarxes amb missatges com: «La llibertat és molt més del que expresses a la foto» o «Hi ha moltes maneres de reivindicar-se com a dona, tu volies ensenyar el cul i punt».

Tamara respon a les crítiques

La presentadora, però, no es quedava callada i decidia publicar una altra imatge demostrant que poc li havien importat les crítiques que havia rebut. En aquesta nova fotografia compartida per ella, se la podia veure a la muntanya, una imatge que acompanyava amb el text «Pau».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PAZ Feliz domingo familia virtual. ¡OS QUIERO! #mamamolona #paz #graciasporestarsiempre

Una publicación compartida de Tamara Gorro (@tamara_gorro) el


Comentaris

envia el comentari