Tanquen el centre de Brussel·les per un home que portaria explosius al damunt

S'ha aixecat un perímetre de seguretat a la zona afectada, la plaça de la Monnaie, i s'han evacuat algunes botigues de la zona

Nou cas d'alarma a la capital de Bèlgica. La policia està duent a terme una operació al centre de Brussel·les a causa del comportament sospitós d'un individu que, segons alguns testimonis, portaria cables a la seva roba, fet que ha provocat que s'activin unitats del servei de desactivació d'explosius de l'Exèrcit.

Pel que sembla, el sospitós portaria roba hivernal i egruixuda, i la policia explica que la situació està «sota control», encara que el sospitós no hauria estat detingut encara. 

S'ha aixecat un perímetre de seguretat a la zona afectada, la plaça de la Monnaie, i s'han evacuat algunes botigues de la zona, esperant la intervenció de la policia de la capital belga, que no ha donat més informació fins al moment. 

Actualització 16.38h

Segons publica el diari The Mirror, la polícia assegura tenir la situació «sota control». De moment, un robot desactivador de bombes es troba al centre de Brussel·les


Comentaris

envia el comentari