Té un avortament espontani i set mesos després dóna a llum

La Meredith no presentava cap símptoma d'estar embarassada

En Brandon i la Meredith es van emportar un bon ensurt quan de sobte va donar a llum al seu fill a casa. El sorprenent del cas no és que no el tingués a l'hospital sinó que la jove quan es trobava a la sisena setmana d'embaràs li van dir que havia perdut el seu fill amb un avortament espontani. De resultes de la notícia, van quedar amb el cor trencat però finalment la vida els hi va fer un gir de 180 graus.

Tal com explica upsocl, set mesos després de la trista notícia la Meredith, que no presentava cap símptoma d'estar embarassada, va experimentar enrampades fortes a l'estómac i ràpidament en Brandon la va anar a socórrer a l'habitació. Abans que se n'adonessin havia donat a llum el nadó sense trencar aigües i aquest estava dins del sac amniòtic, placenta i el cordó umbilical. Si seguia així el bebè acabaria morint, ja que la bossa està tancada i necessita oxigen.

Ràpidament en Brandon va trucar a emergències però en menys d'un minut el sac es va trencar per si sol. En obrir-se van veure que era una nena i que tenia el cordó umbilicat embolicat al seu coll. Seguidament el seu pare li va treure i de sobte es va posar a plorar. Uns minuts després van arribar els paramèdics i van portar la Meredith i el nadó a l'hospital.


Comentaris

envia el comentari