IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Terelu Campos confessa els seus secrets sexuals més ocults

Ha mantingut relacions en un avió, sexe telefònic i relacions amb famosos internacionals

Terelu Campos está muy unida a su hija.
La Terelu Campos més provocativa que mai | Arxiu

El polígraf al qual es va sotmetre Terelu Campos al programa 'Sábado Deluxe' va deixar moments que la col·laboradora televisiva difícilment podrà esborrar de la memòria dels seus fans.

Entre ells, destaquen les confessions sexuals, en les que va acceptar haver mantingut relacions en un avió, haver practicat sexe telefònic i haver-se acostat amb un famós casat i amb un cantant internacional.

Una masturbació d'alts vols

Respecte a la primera experiència, va assegurar que no es tractava de la seva exparella, Carlos Pombo, sinó que el va practicar amb «una altra persona», matisant que «no va ser sexe al complet». Davant el dubte de tots, Jorge Javier li va preguntar si va ser masturbació i Terelu va assentir, sentenciant: «Jo a ell, amb les llums baixades, travessant l'Atlàntic va sorgir; jo em vaig quedar igual i ell en la glòria».

Relacions a distància

Pel que fa a l'experiència telefònica, la Campos va explicar que ho va fer quan «no existien els telèfons mòbils» i que l'experiència la va «impactar moltíssim». «Jo era molt jove i ell no era el meu xicot, era molt conegut en aquest país; jo fingia i no m'estava fent absolutament res» va aclarir.

Un famós casat i un cantant internacional

Finalment, la filla de María Teresa també va parlar sobre els rumors que apuntaven que havia mantingut relacions amb un famós polític. Terelu va descartar aquesta història, a la vegada que va reconèixer haver tingut sexe amb «un famós casat», així com amb un «cantant internacional, d'inicials C.C. i fill d'una actriu famosa». Els tertulians van identificar que era Cristian Castro.

Altres anècdotes

En una edició divertida i sorprenent, Terelu va explicar intimitats que van encantar al públic. Entre aquestes, que «no ha sorprès la seva mare mantenint relacions», tot i la fogositat que va acceptar que tenia, que el pitjor que li va passar en una relació va ser «no sentir-se desitjada» per algú a qui «estima molt», i que va haver de demanar «un crèdit» per pagar deutes amb Hisenda, així com una ampliació de la seva hipoteca.


Comentaris

envia el comentari