Terelu Campos revela que porta «un any i vuit mesos» sense tenir sexe

La col·laboradora de Telecinco parlarà de les seves preferències sexuals durant el capítol de 'Las Campos' del dissabte

Terelu Campos comptarà en el pròxim capítol de 'Les Camps', les seves preferències sexuals. | cedida

La presència televisiva de la família Campos s'està veient durament reduïda amb motiu de les últimes decisions de Telecinco, respecte als programes de Maria Teresa i la seva filla Terelu. No obstant això, aquest dissabte tindran l'oportunitat de tornar a prendre protagonisme, durant el capítol de 'Las Campos', en què Terelu parlarà obertament sobre les seves preferències sexuals.

Terelu Campos va acudir ahir a 'El programa de Ana Rosa', on ja va avançar alguna cosa sobre la seva vida sexual. La col·laboradora va parlar amb Lequio sobre si era «de morter o de moneder», després d'aclarir que «morter és 'pompis'». Respecte a això, la filla de Maria Teresa va dir que prefereix «per davant, evidentment».


Però sens dubte la major exclusiva la va donar a 'Sálvame', on va confessar el temps que porta sense tenir relacions sexuals: «doncs fa ... Espera't. Jo crec que un any i vuit mesos». Tot i que actualment Terelu no té parella coneguda, molts ja posen en dubte aquesta dada, ja que és un llarg període de temps. D'altra banda, Jorge Javier li va preguntar si recordava com es feia, i ella va respondre: «no me'n recordo», amb to de riure. Després el presentador li va dir sense objeccions: «jo crec que això és el que t'engreixa», referint-se a la seva abstinència sexual.

Així doncs, Terelu acabarà de destapar els seus secrets més íntims el pròxim dissabte, el que li permetrà protagonitzar més d'un titular i significarà estar en boca de molts col·laboradors de Telecinco, moguts pel morbo de l'assumpte. Aquestes declaracions han indignat molt a la seva filla, Alejandra, que encara és menor d'edat. Segons el portal 'EsDiario', «els ardors sexuals confessos de Terelu Campos escandalitzen la seva filla Alejandra», de manera que la filla de Maria Teresa suma un altre maldecap.


Comentaris

envia el comentari