rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

🚨 L'autòpsia de la nena degollada a Mataró confirma l'assassinat

PREVISIÓ MÉTEO

🌡 Dimarts amb forta calor a l’interior i cels generalment assolellats

La teva postura sexual favorita diu molt de tu

Molts homes es sentiran identificats
Les postures sexuals poden dir molt de la teva personalitat | Columnazero

 

És obvi que no tots els homes prefereixen la mateixa postura sexual, però el que sí que és cert és que moltes vegades solen repetir-les per costum. Ràpidament troben quina és amb la qual se senten més còmodes i fan sentir millor a la seva parella alhora, però el que potser no saben és que això podria revelar molt de la seva personalitat: En un nivell subconscient, quan esculls estàs manifestant moltes coses sobre la teva pròpia forma de pensar. Aquí us deixem alguns exemples:

Missioner: És la posició més tradicional i la forma en la qual solem mantenir relacions sexuals. No és d'estranyar, ja que es repeteix molt en programes, sèries i pel·lícules de televisió. Encara que la posició sigui un clàssic, un home que prefereix fer-ho d'aquesta manera pot ser una mica insegur o «tenir necessitat de veure com respon el seu amant», comenta Ava Cadell, terapeuta sexual. També és normal en homes als que els agrada controlar la situació i són amics de la intimitat entre la parella. «És un romàntic però no gaire aventurer», assenyala Cadell.

  

  

  

  

Gosset

La dona a dalt: La bellesa d'aquesta posició és que hi ha un milió de maneres de fer-ho i que tot depèn d'ella. Els homes que estimen tenir a les seves dones sobre si és probable que tractin de complaure-les. Cadell diu que aquest moviment demostra que «tens confiança malgrat estar sotmès als seus desitjos, però alhora pots ser dominant en deixar que ella arribi a l'orgasme amb una penetració més profunda».

 

Cullera: Tenint en compte que això està més associat amb abraçar-se mentre dormim o veiem una pel·lícula, aquesta posició súper íntima és la que més agrada als homes amb un punt de tendresa. Aquests homes als quals els agrada aquesta postura més que unes altres no són uns covards, són gent «apassionada i amb ganes de complaure al seu amant», comenta Cadell.

 

Dempeus: Contra la porta, la paret, la dutxa o els fogons de la cuina. Pots tenir relacions sexuals estant dempeus en gairebé qualsevol lloc. Per això, els individus als quals els encanta aquesta postura són aventurers i, sovint, els excita la idea de ser entremaliats. Els homes que ho fan així són «amants murris que aconsegueixen l'excitació en pensar que poden ser enxampats in fraganti. Volen tenir tota la diversió possible sense considerar les conseqüències», diu Cadell.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris