MINUT A MINUT

👉 Totes les reaccions a la sentència del procés

ÚLTIMA HORA

🚨 Nova euroordre contra Puigdemont

Les teves cames defineixen com ets en el sexe

El tipus de cames més comuna es relaciona amb una dona tradicional
La forma de les teves cames defineix com ets al llit. | Ella Hoy

 

Algunes persones consideren que el sexe és de vital importància en una relació sentimental, uns altres consideren que és un aspecte secundari, però és innegable que ser compatibles al llit és un gran plus en la teva parella. L'article que recull Para Los Curiosos revela una dada que indica si ets bo o bona al llit, així podràs identificar a la teva mitja taronja perfecta amb més facilitat. La forma del cos podria tenir certa influència, concretament les cames. No es tracta de tenir unes cames robustes o fermes, ni tampoc és una qüestió d'alçada, cada persona té una forma de cames concreta, com podem apreciar en la imatge.

Estil A: Aquest primer estil de cames és per les que amb prou feines tenen separació entre ambdues. Són cuixes amples, la qual cosa no sempre pot resultar del tot estètica, encara que molts ho prefereixen així. Els homes gaudeixen amb una certa obertura per aconseguir el màxim plaer. També s'atribueix aquesta forma a dones tímides.

 

Estilo B: Contràriament al primer, l'obertura entre les cames és elevada. La principal qualitat d'aquest tipus de dones és l'elasticitat, per la qual cosa les probabilitats són infinites. Els homes gaudeixen bastant amb aquest estil.

 

La forma de les teves cames defineix com ets al llit. | Para Los Curios

Estil C: En aquest cas no existeix separació entre les cuixes però sí entre els bessons. Aquest tipus de noies són tímides i romàntiques a la vegada, però si un home és capaç de despertar l'interès d'aquest tipus de dona, pot alliberar a una autèntica fera.

 

Estil D: El tipus més comú, un allunyament petit en ambdues parts de la cama. Es tracta de dones bastant tradicionals en el sexe, que no arrisquen amb postures noves ni proven a experimentar. Prefereixen fer-ho amb la llum apagada, així que els homes no solen gaudir massa.

Comentaris