rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

'The Orgasm Shot', la nova i sorprenent tendència sexual per potenciar els orgasmes femenins

Gràcies a una injecció, els seus creadors asseguren que es pot augmentar l'excitació de les dones i potenciar els orgasmes
'The Orgasm Shot', l'última tendència sexual per potenciar els orgasmes femenins   | Cedida

 

 

Un grup de metges del Regne Unit ha desenvolupat una injecció per a dones amb la qual asseguren que es pot augmentar l'excitació sexual i rejovenir la vagina, prometent així millorar els orgasmes femenins fent-los més intensos i plaents. La injecció, que s'administra a Anglaterra, segons recull 'Informativos Telecinco', ha estat batejada com 'The Orgasm Shot' ('La injecció de l'orgasme') i consisteix en un tractament no quirúrgic a través de la qual s'injecten plaquetes que conté la mateixa sang de la pacient, extreta del braç, es passa per una màquina centrífuga especial i després s'injecta en diferents àrees de la vagina, concretament entre el clítoris i l'obertura vaginal.

«El PRP generat a la centrífuga conté factors de creixement regeneradors de cèl·lules que, quan s'injecten a la vagina, disparen les cèl·lules mare per augmentar el flux sanguini i generar un creixement sa de teixits, a més d'ajudar a millorar la vascularització de l'àrea», explicava la doctora Sharif Wakil, que administra aquest tractament a la clínica Dr. SW, afirmant que després de la intervenció, que no dura més de quaranta minuts, moltes pacients han experimentat orgasmes més forts i freqüents a més d'una major lubricació natural. Actualment, més de 20.000 dones han provat el tractament, amb un èxit estimat del 85%.

 

D'altra banda, el doctor Charles Runels, l'inventor d'aquesta injecció, ha confessat a 'The Guardian' que la primera a provar-la va ser ni més ni menys que la seva dona. «L'endemà va venir a veure'm i els seus orgasmes van arribar més ràpidament, eren molt forts, orgasmes ejaculatoris», relatava el metge, afegint: «Va ser llavors quan vaig pensar: 'Hauria de provar-ho amb pacients'». El 2011, Runels va registrar la patent oficial i a partir d'aquí va començar l'expansió a escala internacional de 'La injecció de l'orgasme', que actualment es realitza amb un cost aproximat de 1.000 lliures (aproximadament 1.174 euros) i els seus efectes tenen una durada estimada de 18 mesos.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris