IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Tenir 30 dies de sexe amb una activitat diferent cada dia, l'últim repte d'Internet

Si un dels dos no està còmode amb la prova, disposa de dos oportunitats per a evitar l'activitat

No solo es placentero, también puede ayudarnos a mejorar nuestra salud

No només és plaer, també pot ajudar-nos a millorar la nostra salut | Cedida

Internet no deixa de sorprendre'ns cada dia amb reptes d'allò més originals. Alguns d'ells són absurds, uns altres són divertits i hi ha uns pocs perillosos, com el repte de la balena blava. El repte que proposa aquesta publicació de 'Reddit' és d'allò més picant. Si estàs cansat de la rutina sexual amb la teva parella, l'últim repte o «challenge» a les xarxes trencarà amb aquesta dinàmica, i és que ens proposa ni més ni menys que 30 dies de sexe, però no de qualsevol manera. Hi ha una activitat diferent per a cada dia i cadascuna d'elles és molt variada, la qual cosa afegeix un punt de dificultat que s'anirà incrementant fins a arribar a la prova final.

Existeix un petit parany en aquest repte, una treva consensuada. Si un dels dos no se sent còmode amb la prova escollida o sap que és impossible de complir, disposa de dues oportunitats per a evitar l'activitat. En el cas que un dels dos no se senti còmode i no disposi de més opcions per esquivar l'activitat, pot demanar una de les oportunitats de la seva parella. Si un dia és impossible tindre sexe, s'afegirà un dia extra per a complir el repte, incloent-hi el període menstrual, vacances o viatges de treball. Algunes de les proves són les següents:— Anar a una tenda junts i comprar joguets eròtics. Després posar-los a prova.— Realitzar un massatge a la teva parella abans de fer l'amor.


— Un «aquí et pillo, aquí et mato» de menys de 10 minuts.— Experimentar un orgasme assegut enfront de la teva parella al llit, i que sigui alhora.— Trobar un nou lloc de la casa per a practicar sexe, com la cuina o la dutxa o fins i tot en el cotxee.

El jueves es el mejor día de la semana para practicar sexo
El dijous és el millor dia de la setmana per a practicar sexe | Cedida

 

— Deixar que ella domini tot el que passa entre els llençols.— Sexe calmat. L'important és durar almenys 45 minuts.


— Aquest és per atrevits: realitzar tocaments subtils mentre sopes en un restaurant i acabar la feina a casa o a un hotel.


— Quedar-se desperts tota la nit i tindre tot el sexe possible. Fins que el cos aguanti.— I la prova final, que consisteix a arribar a tindre cinc orgasmes.


Comentaris

envia el comentari