El top 10 de famosos que aquest estiu han incendiat les xarxes amb els seus nus

Ha estat una moda aquest estiu i moltes personalitats de diferents àmbits s'hi han sumat

Aquest estiu ha estat un dels més calorosos —en tots els sentits— i els famosos han aprofitat el seu temps lliure per pujar fotografies lleugers de roba. Alguns ho han fet de forma elegant, en blanc i negre o amb algun filtre, d'altres d'esquenes i alguns ho han fet simplement per riure una estona. 'L'audiència' d'Instagram ha pogut gaudir d'una gamma gairebé infinita de nus que ens hem encarregat de classificar. 

 

10. Àngel Llatzer. Si bé no és un dels nus més sensuals de l'estiu, ho compensa amb l'humor. El presentador català va aprofitar una estona de 'relax' a la piscina per imitar al popular actor Rubén Cortada. 

 

 

9. Paula de Gran Hermano. La guanyadora de 'Gran Hermano 15' va pujar al seu perfil d'Instagram una foto on posava nua davant la càmera únicament tapant-se els pits amb talls de pizza. Una fotografia una mica estranya però que va aconseguir més de 32.000 'm'agrada'.

 

 

8. Suso de Gran Hermano. El català va penjar una foto totalment nu al seu compte d'Instagram. Aprofitant la seva estada a Eivissa, l'ex concursant del popular 'reality' va aprofitar per reivindicar-se: «Sense tabús gràcies #ibiza #agradecido #demivida».

 

 

7. Cristina Pedroche. La col·laboradora de 'Zapeando' va voler confessar el seu amor a Tòquio mitjançant una foto nua observant 'l'skyline' nipó. La fotografia va aconseguir més de 60.000 'm'agrada'.

 

6. Kilian Jornet. Si bé era una fotografia provocadora, no ho era en la línia de les anteriors. El corredor català es va despullar per protestar contra les noves mesures per pujar al Mont Blanc. Un dels nus més polèmics d'aquest estiu sense cap dubte. 

 

 

5. David Valldeperas. Alguns diuen que és millor insinuar que mostrar i així ho demostra David Valldeperas. El director de 'Sálvame' va voler lluir-se davant de tots els seguidors i aquests li van retornar el favor amb gairebé 3.000 'm'agrada'. 

 

 

4. Mireia Canalda.  Formentera és un lloc per desconnectar i sentir-se lliure aprofitant l'estiu. Així ho va fer l'actriu catalana qui es va despullar juntament amb una amiga i va penjar la foto a Instagram. No era la primera vegada que es despullava a les xarxes.

 

 

3. Laura Escanes. Sens dubte una de les 'it girls' revelació de l'any. La jove esposa del publicista Risto Mejide va pujar a les xarxes una fotografia elegant on suggeria però sense passar-se. Una delicada instantània que va rebre la xifra de gairebé 90.000 'm'agrada'. 

 

 

2. Blanca Suárez. L'actriu madrilenya va pujar una foto al seu compte d'Instagram totalment nua. Suárez apostava per una instantània elegant en blanc i negre per celebrar la seva portada a la revista 'Women's Health'.

 

1. Vanessa Lorenzo. Sense cap mena de dubte la millor. Vanessa Lorenzo va donar el tret de sortida a les fotografies de nus integrals a Instagram. Amb una fotografia de Nico Bustos, la dona de Carles Puyol, posa pels seus seguidors en una foto que potencia «el costat més poderós de la dona», com assegura la model.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris