YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Torito publica la imatge més eròtica i explícita de Suso

La publicació ha desaparegut en poques hores d'Instagram, encara que es desconeix si ha estat cosa del presentador o si ha estat la xarxa social qui l'ha eliminat

Imagen de Suso publicada por Torito en su Instagram durante unas horas
Imatge de Suso publicada per Torito en el seu Instagram durant unes hores | Instagram / Torito

Torito va avançar fa alguns dies que el proper número de la revista 'Primera Línea' arribaria amb les imatges més eròtiques de Suso i Sofia Suescun, de 'Gran Hermano 16', i ja s'ha convertit en una de les publicacions que està donant més que parlar de la revista en els últims temps. A les suggerents imatges que ja van filtrar en el seu dia s'ha sumat una de nova que Torito va publicar ahir en el seu compte d'Instagram i que poques hores després ha desaparegut de la xarxa social, encara que desconeixem si ha estat ell mateix qui l'ha esborrat o ha estat una qüestió de censura d'Instagram, que no permetre aquest tipus de continguts.

En qualsevol cas, la fotografia, en la qual apareix Suso amb uns pantalons mullats i sense roba interior, marcant i deixant entreveure el seu membre d'una manera força explícita, va començar a córrer per les xarxes. Una de les raons de l'expectació que ha aixecat la fotografia ha estat Sofia Suescun, que fa tan sols uns dies va sorprendre afirmant que el de Suso era el penis «més gran que havia vist mai». Aquesta imatge, com moltes de les que ja han estat filtrades i algunes més que queden per veure, estaran en el proper número de la revista 'Primera Línea', i segurament encara donaran més que parlar en les pròximes setmanes.


Comentaris

envia el comentari