rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Tot el que passa als emprovadors de les botigues, explicat pels vigilants de seguretat

Sexe, robatoris i altres coses menys divertides

Per Internet corren moltes històries sobre els emprovadors. Foto: cedida.

 

Penseu-hi: probablement, una de les majors fantasies eròtiques de molts de vosaltres és entrar amb la vostra parella en un emprovador de roba. D'aquí neix un article d'Héctor G. Barnés a El Confidencial on narra les experiències de vigilants de seguretat dels Estats Units, que poden veure càmeres de seguretat dels establiments, ja que en alguns estats americans és legal posar càmeres en els emprovadors.

 

 

El programa "Cracked" entrevistava alguns d'aquests vigilants, que asseguren haver-se trobat amb imatges de sexe en les seves botigues. De fet, només cal donar un tomb per internet per trobar-se amb desenes d'escenes sexuals en emprovadors. Ara bé, una de les fonts assegura que va enganxar un jove de 18 anys amb una de dona de 75 enmig de l'acte sexual. La dona va reaccionar així: "Només ajudava, sóc la seva àvia!".

 

Un altre clàssic són els robatoris. Alguns aprofiten la visita als emprovadors per arrancar l'alarma, posar la peça de roba a la motxilla i marxar. Un dels vigilants entrevistats assegurava que els robatoris són més constants de l'habitual. Entre ells, per exemple, l'actriu Winona Ryder, que va demostrar que no sempre qui roba ho fa perquè no té diners per pagar una determinada peça de roba. "Em va costar, però un cop vaig enganxar un home amb tot un costellam sencer d'un animal dins els pantalons", explica un dels guàrdies. El que sorprèn és la passivitat dels guàrdies: si el furt és menor, acostumen a fer els ulls grossos, ja que asseguren que costa més detenir algú, escorcollar-lo, trucar a la policia... "És més barat perdre un producte que a un client que se l'acusa d'alguna cosa que no ha fet". A més a més, asseguren, "és legal posar-te un producte a la teva butxaca sempre i quan no abandones la botiga".

 

El que sobta, és la imaginació d'alguns dels lladres, com ara el que cada setmana es menjava una amanida en el seu supermercat preferit sense pagar-la. Tranquil·lament, llançava el que quedava a la brossa i marxava. Finalment, el van enganxar, van recollir les sobres, les van posar al seu carro de la compra i li van preguntar si també pagaria l'envàs buit.

 

Si tornem als emprovadors, aquí ve un exemple d'aquells que ens faran replantejar si hi entrem en un altre. Un dels vigilants assegura haver-se trobat tant amb les necessitats líquides com ara les sòlides de l'home. És a dir, un emprovador pixat i cagat. "No és precisament divertit ni higiènic", asseguren. Alguns, però, són una mica més considerats i pixen en una ampolla, que deixen a l'emprovador.

 

Tot plegat, doncs, una mica de tot en un espai tan petit, que sembla impossible que hi puguin passar tantes coses...

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris