rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

ÚLTIMA HORA

🔴 Un accident al centre de Barcelona se salda amb dos ferits

Tots els detalls de la Casa de la Mort, amagada a Tarragona

Testimonis asseguren que en entrar se senten calfreds, t'envaeix el sentiment de tristesa, et pressiona el cap i se't tapen les orelles

La Casa de la Mort. Foto: Rastreadores de Fantasmas.

 

Als boscos propers als barris de Sant Pere i Sant Pau i al de Sant Salvador de Tarragona s'hi troba amagat un edifici abandonat que ha estat fruit de múltiples llegendes urbanes. A les seves parets es poden llegir centenars de noms de persones que l'han visitat desafiant la creença que qualsevol que visiti aquell lloc serà víctima d'una maledicció. El que és cert és que es desconeix el veritable origen d'aquest immoble però molts dels qui per allí viuen creuen que es tracta d'un convent de monges abandonat. Des de Rastreadores de Fantasmas, detallen que podrien haver-se produït suïcidis, activitats satàniques, rituals i cerimònies i que tot plegat fa que qui s'hi acosti rebi una maledicció. El que sí que és veritat és que del sostre de la segona planta hi pengen dues sogues que daten de l'any 1850.

 

Testimonis que hi han anat asseguren que "en entrar se senten calfreds, t'envaeix el sentiment de tristesa, et pressiona el cap i se't tapen les orelles". Els qui creuen en els fenòmens paranormals no descarten que allí n'hi hagi i, tot i que no es coneix res del que va succeir allí dins, els habitants pròxims s'hi refereixen com "La Casa de la Mort", sense saber com justificar el perquè.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris