ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Dos treballadors, enxampats tenint sexe a una empresa de la Xina

La parella no es va adonar que la càmera de l'ordinador que tenien al costat estava activa i en una videotrucada

Captura del momento de las relaciones sexuales
Imatge dels la parella tenint sexe a una oficina | Mirror

L'empresa Southern Power Grid s'ha convertit en la protagonista de l'actualitat xinesa, després que el gerent de la companyia i una treballadora fossin caçats mantenint relacions sexuals durant l'horari laboral. El context de la situació, que es va produir el 12 de març, va provocar que la parella no percebés que estava sent enregistrada.

Els fets van ocórrer al descans d'una videoconferència que l'home realitzava. L'empresari i l'empleada van decidir tenir sexe, pel que va utilitzar la mateixa sala de la sessió. No obstant això, no es va adonar que la càmera era activa i que els usuaris que veien la gravació veient què estava succeint. 

Difusió del vídeo per les xarxes socials

La imatge no va passar desapercebuda i el personal de les altres companyies, així com alguns treballadors de Southern Power Grid, van tenir accés al vídeo. Ràpidament, aquest es va difondre per WeChat, l'aplicació equivalent a Whats App a la Xina, i per Weibo, la xarxa social que equival a Twitter.

L'error dels protagonistes de la gravació es va convertir viral en pocs instants i va envair tot el monstre asiàtic. De la mateixa manera, va començar a traspassar fronteres, convertint una relació sexual en un fenomen mediàtic, del qual, dies després, continuen apareixent reaccions al respecte.

Dos detinguts per difondre el vídeo

L'empipament a la Xina per la creació i difusió del vídeo també ha estat immediat. Ràpidament, les autoritats asiàtiques han treballat per eliminar qualsevol indici del vídeo, evitant així que els usuaris del país que no van poder veure'l una vegada va sortir tinguin l'oportunitat de rebre'l.

De la mateixa manera, s'ha confirmat que dos treballadors de Southern Power Grid, un home i una dona de 30 anys, que varen ser els encarregats de difondre l'arxiu' han estat detinguts. Se'ls considera culpables dels delictes de difamació i difusió del vídeo, de la mateixa manera que responsables de fer aparèixer falsos rumors sobre l'empresa.


Comentaris

envia el comentari