rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Tres joves assassinen la seva companya de col·legi

Fins i tot, li van arrencar les ungles dels dits
Imatge del lloc dels fets. | Cedida.

 

Cada vegada l’assetjament escolar està més instal·lat als col·legis i això no és cap novetat. Milers d’estudiants es converteixen en víctimes de burles dels seus propis companys. Aquest és el cas de Amy Joyner Francis, una jove de setze anys, estudiant de Howard High School of Technology en Delaware als EUA, que va ser colpejada fins a la mort al lavabo del seu col·legi.

 

Segons informa el Daily Mail, la noia es va confrontar amb tres companyes de classe, per culpa d’una discussió anterior, va ser la pròpia Amy qui va acceptar dirigir-se al lavabo un matí abans de començar les classes. Eren les vuit i quart del matí i ella només volia parlar les coses per trobar una solució. Tot i això, en entrar al lavabo es va trobar amb Trinity Carr, Zion Snow i Chakeira Wright, alumnes de la seva mateixa classe. No van passar molts segons que Trinity Carr va començar a colpejar-la de forma brutal. Va rebre cops al cap, al pit i fins i tot, la va empènyer tan fort que va impactar el seu front contra una rajola.

 

El pitjor de tot és que no va ser un acte impulsiu, ja que totes tres ho tenien pensat i planejat com fer-ho. Fet que va quedar en evidència quan Carr li va arrencar les ungles dels dits a Amy. Van passar pocs minuts i Amy, va patir una aturada cardíaca generada per l’impacte de les agressions. Les classes encara no havien començat que ella ja estava morta. Aquest fet va produir una gran commoció a l’escola i uns dies més tard la policia va interrogar a les tres agressores.

 

Actualment, la justícia busca determinar si processarà a les agressores com a menors o com a majors d’edat. Tot i això, Denis Williams del Departament de Justícia de Delaware va senyalar que les noies saben que estan en greu problemes i que d’una forma o una altra passaran un llarg període a la presó.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris