IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Troba una foto seva embarassada en una pàgina per adults

En 2014, la bloguera Meg Irland va compartir una foto del seu novè mes d'embaràs a les xarxes socials sense pensar que acabaria en un espai com aquest

S'ha tornat habitual que tothom comparteixi cada experiència de la seva vida a través de les xarxes socials, encara que se sap que internet no té fronteres i no es pot controlar el material que es publica. I això li va jugar una mala passada a Meg Irland, una bloguera que en 2014 va compartir una foto del seu novè mes d'embaràs a les xarxes socials, concretament en un grup de consells i experiències per a mares. Dos anys després, ha descobert que la seva innocent fotografia va acabar formant part del catàleg d'una web pornogràfica.

De fet, es tracta d'una pàgina que ven les fotografies a altres usuaris i usuàries que se senten atrets per aquest tipus de situació. Les imatges de dones petites amb panxes grans són les més cotitzades, ja que es venen com si fossin embarassos múltiples. Pel que sembla als compradors els excita pensar que hi ha diversos nadons a dins. Aquest fet es diu maieusiofilia i és l'atracció sexual cap a les dones que esperen un bebè. Existeix també una variant d'aquest estrany gust, l'anomenada fetitxe del part, en la qual l'individu se sent excitat de moment de l'enllumenament. Aquí els deixem la imatge:

La fotografia que va acabar en una pàgina per adults. Foto: Cedida.


Comentaris

envia el comentari