Troben el cos d'una nena després de deu anys de la seva desaparició

El cos va ser trobat per un boletaire a tan sols 15 quilòmetres de l'habitatge de la petita

La nena va ser trobada després de deu anys de la seva desaparició. Foto: Welt

Peggy Knobloch era una nena de nou anys que va desaparèixer el 7 de maig de 2001. Amb la seva desaparició va desencadenar una recerca de persones desaparegudes a nivell internacional. Tot i la recerca intensiva, segons el The Sun, la nena mai va ser trobada com també ha passat amb una petita Bavaresa i la coneguda nena anglesa Madelein McCann. Per aquest motiu, les autoritats alemanyes van anar amb cautela en un principi per tal de confirmar que les parts del cos trobades durant el cap de setmana, eren de la petita Peggy. 

El passat dijous al vespre el fiscal de Gera anunciava que, definitivament, les parts trobades pertanyien a la nena de nou anys. El cos de la nena, juntament amb altres objectes, van ser trobats per un boletaire que caminava pel bosc que va avisar la policia. A partir d'aleshores, més de 100 policies van desplaçar-se a l'escena del crim per tal de buscar més pistes. I és que, l'any 2002, un home amb discapacitat d'aprenentatge va ser acusat de matar la nena després d'agredir-la sexualment. Ell mateix va dir a la policia que ho havia fet i que, posteriorment, l'hauria matat. Moment en què l'home va ser ingressat en un hospital psiquiàtric de per vida.

10 anys després, l'home va ser posat en llibertat i ningú va ser condemnat per la desaparició. La recerca de la petita es va repartir per tot el seu poble, moment en què les autoritats van començar a fer ús d'avions militars en una extensiva recerca de pistes. Una de les línies d'investigació va portar les autoritats a la República Txeca i Turquia pensant que la petita podria haver estat segrestada. Ara però, després de la troballa, caldrà esclarir que va passar realment.


Comentaris

envia el comentari