rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ATENCIÓ

Possible onada de calor a partir de Sant Joan a tot Catalunya

Troben els cossos de dos germans dins de bosses en una habitació plena d'ambientadors

La policia ho va descobrir aquest diumenge a València

El portal on van trobar els dos cossos. Foto: cedida.

 

La policia va trobar aquest diumenge a València els cossos de dos germans de 70 anys amb clars signes de violència. De fet, tal com han explicat aquest dilluns, se'ls va trobar en el seu habitatge del carrer Císcar de la capital valenciana lligats de mans, embossats i en una habitació petita plena d'ambientadors, segons ha informat aquest dilluns el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues.

Els morts són dos germans, els quals els havien feia dies que no veien. La malar olor que desprenia el pis va alertar els veïns, que van trucar la policia per avisar de les sospites. Segons ha explica tel delegat, les víctimes feia 20 dies que eren mortes, per la qual cosa els cossos presentaven un avançat estat de descomposició. A més, el pany de l'habitatge estava sense forçar, segons ha assenyalat Moragues, qui ha confirmat que la policia manté obertes totes les línies d'investigació. Van ser els veïns els que van alertar de l'olor que emanava de la casa, en un edifici del carrer Císcar. També el nebot dels morts va avisar de la falta de notícies dels morts.

Al llarg d'aquest dilluns s'espera poder tenir del resultat de l'autòpsia dels cossos que determini la causa de les dues morts. El cas, que està sota secret de sumari, manté obertes totes les línies d'investigació, i a hores d'ara s'intenta localitzar les últimes persones que van tenir contacte amb les víctimes.

 

 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris