Troben un bebè en un contenidor dins d'una bossa a València

El nen es troba en bon estat segons la policia

Imagen del contenedor donde ha sido hallado. Foto: Cedida.

El bebè que ha estat localitzat en la tarda aquest dijous en un contenidor d'escombraries al carrer Correus de València presenta un estat de salut "bo", segons han informat fonts de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana. El menor ha estat traslladat a l'Hospital La Fe de València, on se li ha  realitzat un examen mèdic en la unitat de nounats, han afegit les mateixes fonts.

Agents de la policia han localitzat al nen, un home, a l'interior d'un contenidor al carrer Correus després de rebre l'avís d'una parella que havia escoltat plors en el seu interior. La troballa s'ha produït després que les 17.12 hores, s'hagi rebut un avís en el telèfon d'emergències 112. Aquest servei ha avisat immediatament al Grup d'Intervenció d'Emergències de la Policia Autonòmica, que s'ha desplaçat fins a la cèntrica via. També han acudit efectius de la Policia Nacional.

Allà han localitzat a l'interior d'un contenidor, dins d'una bossa vermella al bebè. La Policia ha iniciat una recerca per esclarir els fets i localitzar a la mare.


Comentaris

envia el comentari