Troben un cadell de gos dins una bossa d'escombraries enmig de la carretera

Malissa Sergent Lewis, de Kentucky (Estats Units), arribava tard a la feina però va veure una cosa a la carretera que va fer que s'aturés

Malissa Sergent Lewis, de Kentucky (Estats Units), arribava tard a la feina, però va veure alguna cosa a la carretera que va fer que s'aturés. Era una bossa d'escombraries negra plena d'alguna cosa que es movia. La bossa estava tancada així que Malissa va decidir obrir-la.

El que hi havia dins era un cadell de gos que s'estava quedant sense aire. Portava un collaret sense placa. Algú l'havia llançat allà com si fos brossa. Malissa no ho va dubtar, el va rescatar, el va pujar al cotxe i se'l va emportar a la casa seva. 

La dona va penjar el vídeo del moment a les xarxes per denunciar-ho, i des de fa dies Facebook treu foc amb l'enregistrament. «Fes-me saber si aquest és el teu cadell. Si ets el pocavergonya que el va ficar en una bossa d'escombraries i el va llançar al costat de la carretera... ets un psicópata», va escriure ella a la seva última publicació. Per sort ara aquest bonic cadell està fora de perill amb Malissa, que ha afirmat a través de les seves xarxes que segons la revisió mèdica veterinària el gos està perfecte.


Comentaris

envia el comentari