rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Troben viu un nadó de 15 dies abandonat a Lleó

Els metges asseguren que es troba bé de salut

El nadó presenta un bon estat de salut segons els metges. Foto: cedida.

 

Diversos mitjans es fan ressò aquest dimarts que un veí de la localitat lleonesa de Mansilla de les Mulas ha trobat aquest matí viu a un nadó d'uns 15 dies que estava abandonat en un portal del municipi i que es troba en bon estat de salut segons han determinat les proves mèdiques que se li han practicat. En un inici, la Subdelegació del Govern a Lleó ha informat que es tractava d'un nen, però la Guàrdia Civill ha explicat després que es tracta d'una nena i que s'ha trobat en un portal d'una casa a les onze del matí.

 

 

Un veí, al sortir de Correus, se l'ha trobat i l'ha traslladat a un centre de salut, on se li han practicat els primers auxilis. Segons recullen alguns mitjans, una de les infermeres que l'ha atès, Concepció Galindo, ha explicat que la nena, encara que estava "una mica bruta", presentava bon aspecte, estava ben abrigada i no tenia gana, de manera que previsiblement feia poc temps que l'havien abandonat.

L'home s'ha trobat el bebé embolicat en una manta rosa, vestit amb un body, una gorra  i un xumet i estava ficada en una bossa de paper. Ha estat traslladat a l'hospital de Lleó en una ambulància i acompanyat d'un equip mèdic. Segons les primeres proves, l'estat de salut de la nena és bo. La Guàrdia Civil ha informat que ja ha obert una investigació per intentar localitzar els pares de la nena, que podrien ser acusats d'un delicte d'abandonament de menors. En aquest cas concret, en haver existit perill per a la vida del menor, l'abandonament pot comportar una pena de presó de dos a quatre anys.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris