ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

Un banc de la Vila Olímpica de Barcelona, escenari de tòrrides trobades

Els últims que han enxampat han estat un home masturbant una dona
Imatge de l'escena al parc | Cedida
 

Continua la polèmica a la Vila Olímpica de Barcelona, concretament al parc de Carles I. Fa uns mesos es van fer públiques imatges de gent fent tot tipus de pràctiques sexuals en un banc de ciment d'aquest parc i per la zona es repetien diverses situacions com festes alcohòliques, pipis, excrements i baralles, entre altres successos.

Per aquest motiu el consistori es va comprometre a millorar la zona, ja va col·locar un piló en una de les entrades per evitar que els cotxes aparquessin i evitar festes alcohòliques, però de nou el banc és el protagonista d'un altre vídeo picant. Tal com ho van captar els veïns, un home ha estat enxampat masturbant la seva dona. Segons el Periódico, el succés va tenir lloc el dilluns 3 d'octubre a les 13.30 hores sota la mirada de transeünts i els va semblar importar-los ben poc.

 

Els veïns van avisar del cas i quan va arribar la Guàrdia Urbana la parella havia passat al segon plat i ella estava sobre d'ell. Aquest no ha estat l'únic escabrós moment, al mateix parc un jove va ser immortalitzat amb els pantalons baixats mentre es masturbava. La fixació amb el banc és més que evident.