ÚLTIMA HORA

‼ La Moncloa defensa que no hi ha hagut ingerències de Fernando Grande - Marlaska en la Justícia

Un caníbal arrenca l'orella a un home i se la guarda a la butxaca «per més tard»

L'home té 24 anys

Anderton, al lloc on es van produir els fets. Foto: Daily Star

 

Es diu Garth Anderton, és de Manchester i ha estat detingut per caníbal. Anderton va arrencar l'orella, d'una mossegada, a un home i tot seguit se la va guardar a la butxaca «per més tard». Després de la seva obsessió amb els crims i la sang i les seves actituds caníbals, ha estat declarat «extremadament perillós» i «persona de risc públic». Els fets van tenir lloc per Cap d'Any, però s'han conegut aquest cap de setmana.

 

 

La seva víctima va ser en aquesta ocasió Euan Turner, que tornava de festa amb el seu germà i altres amics, quan de sobte Anderton els va sorprendre, va saltar sobre seu i, agafant-li bé el cap, va arrencar-li l'orella a queixalades. Quan la policia va arribar, l'assaltant va dir que s'havia menjat l'orella però van descobrir que l'havia guardat a la butxaca, qüestió que el noi va justificar «per guardar-la per a més tard».

 

Anderton ja s'havia begut la seva pròpia sang en el passat i després de ser tractat per un psiquiatre, ara es pot enfrontar a un màxim d'11 anys de presó pels danys causats.

 Comentaris

envia el comentari