YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Un dispositiu antiviolació salva a una noia de Nova York d'una agressió sexual

El seu avi li havia comprat perquè ella sempre tornava sola a casa i ja s'havien produït diverses violacions a la zona

L'artilugi que va impedir la violació. Foto: Cedida.

Una noia de 18 anys de New York ha pogut evitar una violació gràcies al darrer regal del seu avui. Michael Kingston explica que es trobava tornant cap a casa des de la feina quan un home va agafar-la violentament i la va empènyer cap a un carreró. «No vaig poder cridar, va ser molt ràpid, ell va posar la seva mà sobre la meva boca i em va amenaçar amb un ganivet», explica la jove. Tot i això, Kingston assegura que es va mantenir calmada i confiada «perquè sabia que ell anava a rebre el que es mereixia».

Això va ser gràcies al darrer regal del seu avi, un dispositiu que, un cop dins de la vagina de la dona, evita la violació seccionant el penis de l'agressor. «Jo vull que la meva néta estigui fora de perill i per això vaig comprar aquest dispositiu antiviolació per ella», explica l'avi.

D'acord amb el que explica Kingston, en el moment en què la víctima és penetrada el dispositiu talla els genitals de l'agressor amb sis fulles que deixen un tall net, tornant a tallar el membre quan el violador intenta treure'l. Això provoca un mal insuportable a l'agressor donant temps a la víctima per fugir i trucar a la policia. En aquest cas, l'home de 38 anys Ronald Steadway, va ser traslladat a un hospital proper on van realitzar-li una cirurgia de reconstrucció de membre. Després de recuperar-se la policia, va traslladar-lo a la presó de la ciutat sense possibilitat de pagar una fiança.


Comentaris

envia el comentari