Un home es troba amb el seu salvador en una emotiva trobada

Chris Jones agraeix a un policia que el salvés 20 anys enrere

 

Chris tenia 5 anys quan un policia el va rescatar a punt de morir ofegat a una piscina d'Ohio. Ara, després de tots aquests anys, troba l'agent i l'agraeix el seu acte heroic entre llàgrimes. El noi assegura que no estaria viu si no fos per un home que només coneixia com a Oficial Poole. Jones, de 24 anys, recorda el tràgic dia en el qual quasi perd la vida a la piscina d'un apartament on passava les vacances.

El jove, que aleshores només tenia 5 anys, explica que "el policia va aconseguir que respirés un altre cop, el meu cor va començar a funcionar". Alguns residents el van treure de l'aigua, però no va ser fins que l'oficial de policia James Poole va arribar que se li va fer la RCP. L'agent el va tornar a la vida literalment. «Cada dia recordo l'incident, la meva mare em va despertar a l'hospital i em va dir que gràcies a ell jo estava viu», explica Jones.

La família es va intentar posar en contacte amb l'oficial per donar-li les gràcies, però no ho van aconseguir. Van passar els anys, però Chris Jones no va oblidar el nom de l'oficial. Però un día, Jones va veure una foto del policia a la pàgina de Facebook de la Divisió de Policia de Columbus. Tot i que el noi pensava que havien passat molts anys i potser s'havia jubilat, no va perdre l'esperança. Després d'aquesta fantàstica notícia, un oficial encarregat de la pàgina de Facebook va ajudar a organitzar una reunió sorpresa entre l'heroi i el jove rescatat.

Jones va dir que se sentia ansiós «com un nen petit abans del Nadal». Tot i que el policia, en veure'l, no el va reconèixer, sí que va recordar-se'n d'ell en explicar-li l'historia. Immediatament, el policia li va fer una forta abraçada. "Ell és el meu àngel de la guarda aquí en aquest planeta", va dir entre plors, encara que l'humil agent Poole somreia mentre deia que "només feia el meu treball".


Comentaris

envia el comentari