IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un home grava un fantasma enmig d'un vídeo familiar

L'autor va poder captar imatges similars d'altres dies

L'any 2007 un home va penjar a Youtube aquest vídeo que es va fer viral, segons recull Playground. En un primer moment, semblen unes imatges totalment normals d'una família al menjador de casa seva, prò de cop i volta un fet ho canvia tot. El nen, que és el nebot de qui grava, agafa uns cereals d'un rebost i en tancar-lo apareix una mena de silueta d'una persona. El títol era «fantasma caçat en un vídeo» i les visites i comentaris no es van fer esperar, tant a favor com en contra.

L'autor dels vídeos, que vivia a la casa, va seguir investigant si allò que havia vist era real i va començar a gravar la porta del rebost cada nit. Es va emportar una sorpresa, quan diàriament la porta s'obria sola i alguns dies tornava a aparèixer la presència fantasmagòrica del primer vídeo. Espantat i preocupat per aquest fenomen, va contactar amb un expert en qüestions paranormals perquè observés el cas en primera persona. El resultat posa els pèls de punta: darrere la porta apareix la silueta, que de cop i volta s'esfuma i la porta s'obre sola:

  

  

Aquest cas es va fer tan conegut, que se'n va acabar realitzant un documental anomenat El fantasma del rebost. Aquest juny de 2016, un altre usuari ha tornat a penjar un vídeo amb una recopilació d'imatges del cas. Per un motiu o per altre, sembla que el fet encara no ha caigut en l'oblit.


Comentaris

envia el comentari