IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un home li envia una foto del seu penis i aquesta és la seva sorprenent reacció

Samantha Mawdsley volia protestar contra l'assetjament sexual

Samantha Mawdsley, a la redacció de la BBC. Foto: BBC

Samantha Mawdsley s'ha convertit en la protagonista de la lluita contra l'assetjament sexual a través d'Internet al Regne Unit. Fa uns dies, Mawdsley va escriure una ressenya a la xarxa sobre un restaurant de Manchester. Una estona després, un home la va contactar i li va enviar una foto on li ensenyava els genitals a través de Facebook. Mawdsley té parella des de fa tres anys i ha explicat que no fa servir aplicacions de contactes, i la sorprenent fotografia rebuda la va indignar de tal manera que va esbroncar l'interlocutor i li va començar a enviar imatges de penis.

Després, va fotografiar la conversa i va tapar els genitals amb dibuixos per difondre què li havia passat a través de les xarxes socials. Després que li enviés missatges amb imatges de penis, l'home va captar l'enuig de la noia i li va demanar que no fes pública la conversa, però ella ho va fer igualment, per denunciar l'assetjament sexual que moltes dones pateixen a través de les xarxes.

Tot i que la publicació va ser esborrada el passat diumenge, va generar milers de comparticions i també reaccions de diverses índoles: homes disculpant-se per l'actitud d'altres homes, gent indignada... i un altre noi, enviant-li una foto del seu penis. El cas el recull la BBC.


Comentaris

envia el comentari