Un home obès acusat de violació utilitza el seu micropenis com a defensa

La defensa va aportar fotos de l'acusat despullat com a prova
L'acusado, Jacques Rouschop | Cedida

 

Jacques Rouschop, de més de 145 quilos i una cintura d'1,67 metres, està sent jutjat per la violació de dues prostitutes el 2013. Rouschop, segons la seva advocada, Natasha Calvinho, «està lluny de ser un home perfecte. Ha comès errors. Ha comès delictes. Ha passat temps a la presó i té significatius antecedents penals. És algú que ha passat gran part de la seva vida adulta entrant i sortint de presó. Tenint en compte el seu pes i la seva aparença, ell serà el primer a dir que té grans problemes per atreure a persones del sexe contrari». Així és com ha començat la declaració per defensar l'acusat de la violació de les dues dones per, a continuació, recórrer a la mida del penis de l'acusat per intentar la seva absolució.

«A causa de les seves limitacions físiques, és impossible que Rouchop hagi comès tal crim. És molt complicat per a ell tenir relacions sexuals. El seu estómac és massa gran i el seu penis massa petit», ha defensat la seva advocada. Natasha, va transmetre al jutge que Rouschop «creu que està sent víctima d'una caça de bruixes» ja que Rouchop no va poder ser declarat culpable pel delicte contra Amy Paul, també prostituta.

 

Dóna la casualitat que els càrrecs contra Rouschop van ser presentats 24 hores després que la policia d'Ottawa anunciés una recompensa de 50.000 dòlars per a qualsevol que aportés proves sobre el cas de Amy Paul. I a més, l'advocada va explicar al jurat que els detectius encarregats del cas Paul van insistir molt per assegurar-se de que les dues treballadores sexuals declaressin contra Rouschop.