Un home posa droga a la beguda però tres heroïnes eviten la violació

Els fets van passar a Califòrnia

Imatge de Sonia Ulrich i les seves amigues. Foto: Facebook

 

Fa uns dies, Sonia Ulrich va escriure una publicació al seu Facebook on explicava la història d'un abús sexual frustrat. Ella i dues amigues més, estaven en un restaurant de Santa Mònica, Califòrnia, quan de sobte van veure com un home posava alguna cosa a la beguda de la seva acompanyant quan aquesta estava al lavabo. Ulrich va decidir seguir la noia i explicar-li el que havien vist. La seva sorpresa va ser major quan va saber que l'acompanyant no era una persona que acabava de conèixer, sinó un dels seus millors amics.

La dona va avisar els amos del local i van poder veure a les càmeres de seguretat com l'home realment posava alguna cosa sospitosa a la beguda. Ella, però, va haver de tornar a seure amb un dels seus millors amics, però ara sabent que la volia violar. Tot i així es va mantenir tranquil·la i va evitar beure en tot moment, durant uns 40 minuts. Llavors, després d'allargar la cita com van poder, va arribar la policia que es va endur l'home sense cap problema, no semblava sorprès. Per sort ningú es va desfer del got i el van poder aprofitar com a prova.

Poc després, diversos clients es van apropar a la taula d'Ulrich i les seves amigues per agrair el que havien fet, ja que molts d'ells havien viscut una experiència semblant. Ulrich va penjar una foto al seu Facebook on sortien ella i les dues amigues, les heroïnes de la nit, amb un text que hi deia «no intentis drogar mentre nosaltres estem vigilant».


Comentaris

envia el comentari