rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un home s'emborratxa en un viatge a Tailàndia i es desperta amb un penis tatuat al cul

Lewis, de 30 anys, explica que és fan dels tatuatges i que sempre se'n fa un com a record després de cada viatge, tot i que no recorda res d'aquella nit
Lewis va trobar-se un regal no gaire agradable el matí següent. | Cedida.

 

Podríem dir que gairebé tothom ha tingut una nit boja on l'alcohol ha provocat que més d'una situació es descontroli. Però en aquesta ocasió, la nit de borratxera va deixar unes conseqüències una mica peculiars.

 

Lewis, un noi de 30 anys de Torquay, es trobava de viatge a Tailàndia amb el seu germà. Una de les nits del viatge tots dos van passar-se de copes de whisky tailandès amb beguda energètica, un combinat semblant a una bomba de rellotgeria.

 

La sorpresa va arribar l'endemà quan Lewis va veure una cosa estranya al seu cul. I és que la nit anterior, motivat per les copes de més, s'havia tatuat un penis al cul, amb tot luxe de detalls. De fet, el seu propi germà el va ajudar a fer-se el tatuatge.

 

El penis que li van tatuar al cul. | Cedida.

 

Tot i que reconeix que és fan dels tatuatges i que sempre se'n fa un com a record després de cada viatge, aquesta situació el va superar. Per això, un cop a casa, va recórrer a l'estudi de tatuatge d'un amic seu perquè li cobrissin amb un altre dibuix. De fet el penis va acabar dissimulat en forma d'avió. Aquí poden veure'n el resultat.

 

Resultat del tatuatge arreglat. | Cedida.

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris