IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un home troba els pantalons que va perdre begut gràcies a la seva publicació a Internet

Andy Gaudry va emborratxar-se a la celebració del 80è aniversari de la seva àvia i va acabar tornant a l'hotel sense pantalons, mòbil i cartera

El treballador de l'hotel que va trobar els pantalons de Gaudry. Foto: Cedida.

 

 

La següent història és d'aquelles que semblen impossibles de creure. Andy Gaudry, un jove canadenc de la ciutat d'Ottawa, va viatjar fins a Halifax per celebrar amb la seva família el 80è aniversari de la seva àvia. La festa va anar animant-se, sobretot amb els cosins que rondaven la seva edat i Gaudry va acabar emborratxant-se.

Segons explica ell mateix, immers dins d'un estat eufòric provocat per l'alcohol, «vaig tenir la necessitat de caminar sense pantalons per la ciutat». La nit de bars va seguir fins a les quatre de la matinada i després de menjar alguna cosa, va tornar a l'hotel on s'allotjava. L'endemà va adonar-se que no duia pantalons i com que no els trobava, va recordar que se'ls havia tret la nit anterior, deixant-se el mòbil i la cartera a les butxaques. 

Desesperat, va demanar veure les càmeres de seguretat de l'hotel. «Van comprovar la cinta i van descobrir que, efectivament, no portava els pantalons en entrar. Vaig estar passejant per l'hotel sense pantalons», explica Gaudry. En un intent per recuperar el seu dispositiu i la documentació, va decidir escriure un post a Reddit, oferint recompensa a qui trobés els seus pantalons i, encara que sembli difícil de creu-re, va ser el personal del mateix hotel que va acabar trobant-los. Queda el dubte de per què Gaudry va arribar a l'habitació sense pantalons.


Comentaris

envia el comentari