IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un informe assegura que el marit de Raquel Sánchez Silva va ser assassinat

La família de Mario Biondo creu que va morir assassinat

La presentadora i la víctima, Mario Biondo.

L'operador de càmera Mario Biondo hauria mort assassinat segons conclou un informe que els advocats de la seva família van presentar ahir a la Fiscalia de Palerm. El marit de la presentadora Raquel Sánchez Silva va ser trobat en estranyes circumstàncies i ara l'informe inclou una reconstrucció dels fets, de la situació en què es va trobar el cadàver, i descarta la hipòtesi consolidada fins ara, la d'un suïcidi.

De fet, s'inclina per una simulació del suïcidi practicada per part d'una tercera persona, que el va assassinar —segons aquest informe—. A més, els encarregats d'aquesta investigació critiquen a la policia i als investigadors judicials espanyols per la seva conclusió del cas i qualifiquen la recerca de «negligent».

La Vanguardia, que ha tingut accés al document, avança que alguns dels punts claus de la recerca es basen en la posició del cos, que seria incompatible amb un posicionament de suïcidi: el cap no estaria, en cas que s'hagués tret ell mateix la vida, en la posició en la qual es va trobar. Destaca que la prestatgeria estava en perfecte estat i que al pit de Biondo hi havia ferides d'un dels objectes de l'escena.


Comentaris

envia el comentari