ÚLTIMA HORA

Trets i càrregues dels Mossos a Barcelona

Un jove agredeix els gossos que passeja

La propietària ho va poder corroborar amb les imatges que va gravar amb una càmera oculta

 

Què fan les nostres mascotes quan no hi som? És una pregunta que segur que molts amos de gossos i gats voldrien saber. Per això, una dona de Buenos Aires, a Argentina, va voler fer la prova i va posar càmeres ocultes a casa seva. La idea, a part de per saber que feien les seves mascotes, era descobrir si el passejador dels seus gossos estava fent el seu treball. Llavors va descobrir una realitat terrorífica.

 

Les càmeres van gravar unes imatges molt fortes. El jove obre la porta i colpeja als dos gossos. Ells únicament mouen la cua perquè saben que sortiran a passejar. Però el noi els colpeja i continua fer-ho repetidament. Després els hi pega una puntada a tots tres, i els treu fora de casa a la força. Desiré, la propietària dels gossos, va explicar al Canal Todo Noticias que el noi era un conegut passejador del seu barri, Villa Devoto. Després de veure el vídeo, la propietària dels gossos va afirmar que «quan el vaig contractar el vaig veure amb pocs gossos. Em va semblar una bona opció. Vam posar una càmera oculta pels dubtes. Al segon dia que ell tenia les claus de casa meva, vaig veure com entra i com els agredeix físicament. Quan ho vaig veure pensava que en moria».

 

Tal com explica Upsocl, els tres gossos, Aquiles, Uma i India, són grans però tal com es veu en les imatges, en cap moment van tenir una actitud que justifiques la conducta agressiva del passejador. Per això mateix, Desiré va denunciar a l’home que havia contractat en una comissaria local. Però no va fer només això, sinó que també va sortir al carrer per denunciar-lo i va pegar cartells amb la seva cara i una llegenda que posava «passejador colpejador».

Comentaris