rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Un jove de 27 anys perd 50 quilos i guanya 120 euros per una aposta

El jove va apostar amb el seu pare per veure qui dels dos podia perdre més pes abans del seu proper viatge familiar
El jove, abans i després de la seva pèrdua de pes | TheSun
 
 

Després d'haver fet una aposta amb el seu pare, el jove Aaron Pannet, de 27 anys, va guanyar 120 euros i va perdre 50 quilos. Ambdós van apostar per veure qui dels dos era capaç de perdre més pes abans de les seves vacances familiars a Portugal, més de broma que no pas seriosament, però el jove s'ho va prendre com un impuls, i va abandonar tots els seus mals hàbits alimentaris de consumir menjar ràpid diàriament i va començar a fer tot l'esport que mai s'havia atrevit a fer, tal com ens explica l'edició digital del TheSun.

 

El jove treballava en una hamburgueseria de la famosa franquícia americana McDonalds, i cada dia menjava una de les seves hamburgueses per dinar, acompanyada d'una barreta de xocolata, així com diverses llaminadures durant tota la tarda, fins a l'hora de sopar. El jove va començar a consumir tot el menjar ràpid amb quinze anys, moment en què va començar a treballar a l'empresa, i va començar dotze quilos i mig a l'any, però no li va donar gens d'importància. Quan el jove va començar a treballar d'oficinista, tot va empitjorar, ja que no li feia falta ni tan sols caminar fins al seu lloc de treball, ja que hi anava amb cotxe.

 

A l'octubre, el jove va superar els 127 quilos, i en aquest moment va realitzar l'aposta amb el seu pare. Tenia temps fins al maig, i el jove en només vuit mesos va aconseguir perdre 50 quilos, quedant-se amb un pes de 76 quilos. Quan va arribar la data del viatge, el seu pare que havia reduït sis quilos de pes va entregar immediatament els diners al seu fill.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris