IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

Un jove descobreix l'engany de la seva parella gràcies a una càmera oculta en un gimnàs

La noia es deixa enganyar per un actor que es fa passar per entrenador personal al seu gimnàs

Descobrir que la teva xicota es deixa seduir a la primera de canvi per un monitor de ioga a través d'una càmera oculta. Això és el que li va passar a un jove nord-americà, que va veure amb els seus propis ulls el que feia la seva parella quan anava al gimnàs. Les escenes al·lucinants s'han publicat en un canal de YouTube que, a través d'aquest tipus d'enganys, demostren infidelitats entre parelles.

Aquest cas comença amb la dona en una sala d'un gimnàs. Un instructor de fitness, que és interpretat per un actor, s'acosta i s'ofereix a donar-li un consell. «En realitat sóc entrenador personal d'aquest gimnàs, et fa res si et dono alguns suggeriments?», Diu. «Sí, endavant», respon ella. L'entrenador la porta a una sala de ioga privat per mostrar-li «unes quantes sessions d'entrenament" en què, entre altres coses, algunes posicions que s'assimilen molt a les postures sexuals.

A partir d'aquest moment, Peter ja es comença a posar nerviós: «Oh sí, només estirar! Estan tenint sexe amb la roba posada! », Crida el jove, que ha d'aguantar uns 18 minuts de tocaments a través de la càmera oculta. El vídeo acaba amb la noia assegurant que té parella, però s'intercanvia el número de mòbil.


Comentaris

envia el comentari