rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Un jove i tres amics seus apallissen la seva exparella i una amiga a Sant Boi de Llobregat

Els fets van tenir lloc durant la matinada del 15 al 16 de juliol
Estat de la denunciant després de ser agredida | CatalunyaDiari

 

Quatre joves van apallissar, durant la matinada del dissabte 15 al diumenge 16 de juliol, dues noies al barri de la Cooperativa de Sant Boi de Llobregat. La baralla es va iniciar després que una de les noies, Tania S. de 24 anys, trobés a la discoteca les Carpes de Palm Beach, a Sant Feliu de Llobregat, els amics de la que havia estat la seva parella durant tres anys. La noia assegura que des que ho va deixar amb la seva exparella, ha d'aguantar constantment els insults i les burles tant del noi com dels seus amics. Així doncs, a les quatre de la matinada, Tania va decidir enviar un missatge a la seva exparella demanant que tant ell com el seu grup deixessin de molestar-la. Com consta a la denúncia presentada per la víctima a la qual ha tingut accés CatalunyaDiari.cat, poc després d'enviar el citat missatge va rebre una trucada amenaçadora de la nova xicota del seu excompany. Aleshores, la noia va decidir quedar cara a cara amb el noi, a Sant Boi de Llobregat, per aclarir les coses i tancar el tema. Tània va decidir anar a la cita acompanyada d'una amiga, que també va ser agredida pel grup de joves.

Quan faltaven pocs minuts per les cinc d'aquella mateixa matinada, les dues noies van arribar al descampat on havien quedat amb el noi. En arribar, les joves es van veure sorpreses tant per l'excompany de Tania com per la nova parella d'aquest i dues persones més, que les van envoltar i les van començar a pegar. Segons explica Tania a la denúncia interposada, va rebre puntades de peu i cops de puny per part dels dos nois, un dels quals era la seva exparella, i de dues noies, i també va ser arrastrada pel terra. En obrir els ulls, va poder veure que estava a uns 20 metres del seu vehicle, mentre les dues noies seguien agredint-la i mentre els dos nois començaven a agredir l'amiga que l'havia acompanyat fins allí. La denunciant explica que, minuts més tard, van arribar dos nois que la van agafar per ajudar-la. Pocs instants després, va arribar la policia, però els agressors ja havien desaparegut del lloc dels fets.

 

A causa de l'agressió, Tania va haver de ser ingressada a l'hospital de Bellvitge amb el nas trencat i amb la pèrdua momentània de la visió d'un ull, a més de nombrosos hematomes per tot el cos. L'altra noia també va patir diverses contusions. Segons han informat els Mossos d’Esquadra a CatalunyaDiari.cat, els presumptes agressors es van entregar a la comissaria de Sant Boi de Llobregat aquest diumenge 16 de juliol al voltant de les deu de la nit en conèixer que la policia estava investigant els fets succeïts el dissabte a la nit al barri de la Cooperativa. Els dos nois i les dues noies, entre els quals es troben l'exparella de Tania i la nova xicota d'aquest, acusats d'un delicte de lesions, han passat la nit a les garjoles de la comissaria de Sant Boi i passaran aquest dimarts al matí a disposició judicial.

 

Estat de la denunciant després de ser agredida | CatalunyaDiari

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris