ÚLTIMA HORA

💉 Pfizer endarrereix entre tres i quatre setmanes l'entrega de vacunes a la Unió Europea

Un jugador del Reial Madrid comet una greu infracció al volant

El jugador en qüestió és Marco Asencio

L’ús de les xarxes socials en els futbolistes i en les persones del seu voltant amaga molt de perill. Sobretot quant es pugen vídeo o comentaris fora de lloc. Això és el que li ha passat a la parella de Marco Asencio, Marina, que ha penjat un vídeo del futbolista mentre conduïa el seu cotxe. En el vídeo es pot veure al futbolista del Reial Madrid amb el mòbil a la mà mentre condueix, amb la pantalla il·luminada com si l’hagués estat utilitzant al volant, cosa que, òbviament no pot fer, tal com explica Sport.

Tal com explica el reglament de la Direcció General de Trànsit (DGT), «conduir utilitzant manualment el telèfon mòbil, auriculars o qualsevol altre dispositiu incompatible amb l’obligatòria atenció permanent a la conducció en els termes que es determinen reglamentàriament» hauran de ser sancionats amb tres punts menys del carnet de conduir.

Minuts després de pujar el vídeo, la parella del jugador va eliminar-ho de la xarxa, però sempre queden restes a les xarxes socials i en aquesta ocasió, li han jugat una mala passada al jugador del Reial Madrid.


Comentaris

envia el comentari