IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un mestre de primària mana de deures als alumnes abraçar els seus pares

Al Japó els infants passen moltes hores estudiant

Els nens dediquen moltes hores a estudiar. Foto: Anime-manga.

 

Al Japó se'ls imposa molta pressió als estudiants, siguin més petits o als més grans. Molts nens estudien pràcticament tot el dia a classe, activitats extraescolars i s'enfronten a exàmens durs i competitius. Per aquest motiu és important que cultivin les seves ments, tot i que després tenen molt poc temps per jugar i gaudir dels seus pares.

Tal com explica anime-manga, el mestre de primària de la filla de la usuària de Twitter @izakayamarichan, va proposar una tasca singular i emotiva que s'ha fet viral a internet. La menor de dues germanes va arribar de l'escola i quan la seva mare li va preguntar que havia de fer li va dir que no havia de fer sumes ni restes ni exercicis d'escriptura, sinó que el professor els hi va manar: «abraceu els vostres pares durant un minut sencer».

Aquesta tasca té una explicació emotiva: «La meva mare va morir quan estava a l'escola de  primària i encara que jo volia que ella m'abracés una vegada mes no ho vam poder fer. Assegureu-vos que tots vosaltres podeu abraçar i ser abraçats moltes vegades». Per l'altra banda, aquesta iniciativa va tenir resposta a Twitter: «No puc ni esperar al fet que els meus fills arribin a casa per poder abraçar-los» o «Crec que aquest és el tipus d'educador que necessitem».


Comentaris

envia el comentari