rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ATENCIÓ

Eclipsi parcial de Lluna aquest dimarts a la nit visible des de Catalunya

Un mòbil, l'única esperança per saber com van morir dos joves de 14 anys embarcats

Van desaparèixer l'estiu passat

Els dos amics havien sortit de pesca.

 

Un mòbil. Aquesta és l'única esperança que té la família Cohen per esbrinar què va passar el dia que el mar va acabar amb la vida del seu fill Perry i el seu millor amic, Austin Stephanos. Els dos joves tenen 14 anys i el 24 de juliol de 2015 van agafar la petita embarcació familiar per anar a pescar a la costa de Florida, el lloc d'on són. 

 

Una tempesta va deixar a la deriva el seu vaixell, que va aparèixer l'abril passat a 160 quilòmetres de les illes Bermudes. Les darreres senyals de vida que van donar van ser via Snapchat, amb missatges a amics seus on deien que tenien por per la forta tempesta que se'ls estava acostant. També havien intercanviat alguns missatges amb la família, des del desconeixement del perill que patien i amb una total naturalitat.

 

No se'n va saber res més. La seva única esperança és el mòbil d'Austin, que va aparèixer a l'interior de l'embarcació. La seva família era reticent a analitzar-lo, però els Cohen van interposar una demanda per sol·licitar-ho. Des d'aquest terminal, els dos amics havien fet les seves darreres comunicacions abans de morir, cosa que podria permetre saber més detalls de què va passar.

 

El jutge ha acabat donant la raó a la família Cohen i ara el telèfon s'ha enviat a Apple, que ha de mirar si es pot decodificar la informació dels darrers minuts de vida dels dos joves.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris